sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Over ons

Studiebegeleiding Eindhoven is er voor alle leerlingen van alle niveaus en alle klassen van het voortgezet onderwijs

Studiebegeleiding Eindhoven is in 2009 gestart met huiswerkbegeleiding voor leerlingen van alle niveaus en alle klassen van het voortgezet onderwijs. Daarnaast verzorgen wij ook individuele begeleiding voor studenten van het MBO, HBO en WO.

Belangrijke aandachtspunten bij ons zijn:

Leren studeren

Plannen en vooruitkijken

Samenvatten

Controleren van het huiswerk en overhoren

Vakinhoudelijk ondersteunen

Ook individuele begeleiding voor MBO, HBO en WO

Benieuwd naar de mogelijkheden?
100%

Slagingspercentage 2022

10+

Jaren ervaring

Even voorstellen

Mijn naam is Guido Hartman en ik ben de drijvende kracht achter Studiebegeleiding Eindhoven. Na mijn HBO opleiding ben ik bijna 25 jaar actief geweest in het bedrijfsleven en dat maakt dat mijn aanpak bij het ondersteunen van leerlingen niet schools is maar gericht op wat scholieren en studenten te wachten staat als ze in de toekomst aan de slag gaan. Vanuit mijn praktijkervaring weet ik hoe interessant en uitdagend het is om in een bedrijf een leuke functie te vervullen. Met een flinke dosis humor kan ik leerlingen daarover vertellen en stimuleren om soms ook eens op een andere manier tegen het naar schoolgaan aan te kijken. Ze leren nu immers om straks op een goede manier in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Uiteraard realiseer ik mij dat langetermijndenken en een puberbrein geen ideale combinatie vormen maar, op de juiste manier gebracht, spreekt een praktijkvoorbeeld toch tot de verbeelding en zorgt het veelal voor extra motivatie.